top of page

Het hoofddoel van ons bedrijf bestaat enerzijds uit het begeleiden en adviseren van de zelfbouwer en anderzijds uit het zelf installeren van de technieken.

 

Door doe-het-zelf bouw of renovatie kan je al snel tot 50% besparen op je budget. Als zelfbouw coach zorg ik ervoor dat iedereen de kans krijgt om een zelfbouwer te worden ook zonder enige ervaring of voorkennis. Met mijn advies en begeleiding zorg ik ervoor dat veel gemaakte fouten tijdens het bouwproces worden vermeden. ik neem dan ook ruimschoots de tijd om vooraf mee te denken met de klant, de plannen te bekijken en uit te werken volgens de aangepaste noden van de klant. 

 

Zo krijgen we meteen inzicht waar je bijvoorbeeld best je stopcontacten voorziet, waar en hoeveel lichtpunten er voorzien hoeven te worden en welk systeem hier de voorkeur heeft, waar de waterpunten en nutsvoorzieningen voorzien moeten te worden. Welk verwarmingssysteem past het best bij de klant. En in welke volgorde je best werkt.  

 

Deze dingen worden maar al te vaak over het hoofd gezien, en worden dan pas opgemerkt wanneer de woning is afgewerkt.

 

Door een nauwe samenwerking met en te luisteren naar de wensen van de klant kunnen we samen dit probleem voorkomen. 

 

Maatwerk en flexibiliteit zijn de grootste troeven van mijn bedrijf. Elke werf heeft immers een andere aanpak nodig, daarom hanteren wij geen vaste formules.

bottom of page