top of page

Aangezien elk project wordt aangepast aan de situatie en de noden van de klant, werk ik niet met vastgelegde formules. Alleen zo kunnen we bij elke werf perfectie nastreven. 

 

De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid:

  • Begeleiding

  • Advies

  • Combinatie zelfbouw – plaatsing met hulp van de klant

  • Volledige installaties

Zelfbouw met advies

1: Kennismakingsgesprek

2: plan en offerte 

3: materialen en evt gereedschappen

4: levering op de werf met uitleg 

5: jij installeert volledig op eigen tempo

6: advies, technische bijstand, en hulp

7: Nazicht en opstart.

* Stap 7 kan ook bestaan uit montage laatste onderdelen, nazicht en opstart. 

Optreden als adviesbureau

Heb je verschillende offertes voor jou project? Als zelfbouwer is het moeilijk om hier onderscheid in te maken. Vanwaar komt het prijsverschil? Welke materialen worden er gebruikt? Waar zitten de verschillen? Hebben ze wel alle nodige materialen op de offerte staan zodat we naderhand niet voor verassingen komen te staan?. 

 

Een kleine investering voor extern advies kan je een grote kost besparen. 

Indien gewenst kunnen we ook een tegenofferte maken (niet verplicht). Bij bevestiging van deze offerte brengen we de prijs van het extern advies in vermindering van je factuur.

Materialen al gekocht en je zit vast?

Heb je alle materialen maar zit je vast met je bouwproject? In tegenstelling tot vele andere zelfbouwbedrijven, kan je ook hiervoor op mijn hulp of begeleiding rekenen. Eerst zal er uiteraard gekeken worden dat alle nodige materiaal en toebehoren aanwezig zijn.  

 

Ook hier kan de hulp bestaan uit een werfbezoek en het op weg helpen van de zelfbouwer met uitleg en advies, waarna de zelfbouwer zelf verder op weg kan. Ook een combinatietraject en volledige installatie behoren hier tot de opties.

 

De noden van de klant staan bij mij op de eerste plaats!  Welke formule voor jullie project ook nodig is, samen werken we een plan op maat uit.

 

   

bottom of page